null

Kurser

Kurser, event och workshops

Naturlig hudvård, hållbar både för dig och naturen. Nedan hittar du exempel på kurser och workshops jag håller i lokalen på Berglunds gränd 2 eller på överenskommen plats och tidpunkt. Är ni ett gäng, hör av er så hittar vi ett ämne som ni vill lära er mer om, en tid och ett datum som passar er. 

 DIY - Gör din egen hudvård

Aktuella datum

29 januari kl. 11.00
10 februari kl.18.00
1 april kl. 14.00

En härlig stund då du får göra en läkande bivaxsalva, ett cerat och en bivaxlotion. Du får bekanta dig med olika råvaror som bivax, kallpressade växtoljor och de eteriska oljor vi använder oss av under stunden. Vi delar kunskap genom praktik och teori, genom utbyte av erfarenheter och tips. Du går hem med ny kunskap, recept, en läkande bivaxsalva, ett fantastisktcerat och den skönaste bivaxlotion din hud upplevt.

Pris: 530 kr
Anmälan krävs, ca 6 deltagare/tillfälle
Workshoppen varar ca 2- 2,5  timmar

Anmäl dig genom att kontakta mig

 

Maria Åkerberg

Hudvårdsstund med fokus på hud och produkter från Maria Åkerberg.

Aktuella datum 4 mars start kl. 14, ca 2,5-3 timmar

En stund där du ger din hud lite extra fokus och omtanke!
Vi pratar hud, hudvårdsrutiner, olika produkters egenskaper och innehåll, ekologisk hudvårds positiva effekter och vad huden behöver.
Tillsammans provar vi en grundläggande hudvårdsrutin och pratar om huden. Vi rengör, peelar, lägger mask, vård och avslutar med en lätt makeup.

Pris: 200 kr
Anmälan krävs, ca 6 deltagare/tillfälle
Anmäl dig genom att kontakta mig

Läs mer om Maria Åkerbergs filosofi, Deepskin Organics®!

Naturliga mineraler och rena, naturliga ingredienser från växtriket, använder bara ingredienser som bygger upp huden och håret utan att störa den naturliga processen i vare sig kroppen eller naturen. Djupverkande produkter som enbart innehåller naturliga mineraler och rena ingredienser från växtriket.

 

Naturlig hudvård!

Aktuella datum 20 maj start kl. 14.00, ca 2,5-3 timmar.

Nyfiken på växtoljor, hydrolater, växtsmör, örter, eteriska oljor, rasul- grön- och gul lera och mineralmakeup? Du kommer att få lära dig om botanisk hudvård och hudvårdsutiner. Bekanta dig med produkter från Botany For All, rengöring, vård och skydd.

Rena växtoljor är effektiva och skonsamma mot huden, vårdar och gör rent på djupet, tar inte bort hudens naturliga skydd eller fukten. Miljövänliga, prisvärda, dryga, hållbara och helt underbara!

Pris: 200 kr

Anmälan krävs, ca 6 deltagare/tillfälle
Anmäl dig genom att kontakta mig