null

Behandling & yoga

På Berglund gränd jobbar vi naturligt och holistiskt, här erbjuds tack vare samarbeten mellan flera olika terapeuter med olika inriktningar, kunskap och erfarenheter. Utbudet av behandlingar och yoga är brett, vi erbjuder även föreläsningar och kurser om hälsa och hållbarhet av olika slag.

Nedan hittar du oss som jobbar på Berglunds gränd 2, klicka på den person du önskar kontakta för att få veta mer om vad vi erbjuder, hur du bokar och hur du får svar på dina frågor. 

Jennies massage
Jennie Aronsson

 

Soul garden
Malin Tennet

 

Ulrika Thoresson

portr-tt-bild-jennie.jpg   portr-tt-bild-malin2.jpg   portr-tt-bild-ulrika.jpg

Att arbete med hälsa innebär även att ta ansvar för min egen hälsa som utförare.

Under hösten och våren 2023-2024 kommer jag av tidsskäl inte att kunna erbjuda några behandlingar. Jag är inne på mitt tredje och avslutande år som studerande. Jag hoppas att jag till våren har slutfört min kandidat utbildning "Ekoentreprenör för hållbar utveckling" och att jag kan ta examen i miljövetenskap.

 

-

 

Ekologisk hudvårdsterapeut, botanisk- och aroma pedagog och massageterapeut. 

Jag är diplomerad Ekologisk Hudvårdsterapeut och Botanisk pedagogAroma pedagog, massageterapeut, NLP-coach och mycket mera. Ni hittar mig mestadels i Bengtsfors på Berglunds gränd 2 och under sommaren kan ni ibland hitta mig på Ponténvägen 2 på Hovenäset.

Jag säljer utvalda produkter av finaste kvalité, med ingredienser som utgår från huden och är hållbara och snälla mot naturen. Produkterna kommer bla från Botany for All och MARIA ÅKERBERG

Kurser

Öppettider

Behandlingar 

  I mina klasser blandas den dynamiska fysiska aspekten av yoga med mer meditativa inslag av yinyoga och meditation. Yogan har hjälpt mig som person och jag är verkligen tacksam för att jag får dela min passion för yoga och dess fördelar med människor varje dag. Min personliga övning ger mig fysisk, mental och känslomässig styrka och mitt mål som lärare är att ge mina elever möjlighet att stärka sig själva, att undervisa till individen snarare än till en asana eller den fysiska positionen. Istället för att tänka "Hur kan jag tvinga min kropp in i denna ställning" är min önskan att lära ut till den individuella upplevelsen av "Hur kan den här personens kropp uttrycka denna ställning just nu?" Vem som helst kan arbeta med en pose så länge den modifieras och bryts ner för att passa deras kropp.

Hösten och vinterns klasser hittar du här.

 

 

Massage, Kiropraktiska behandlingar, Guidad avslappning, Zonterapi, Kraniosakral terapi, Energihealing, hypnoterapi. 

Ulrika Thoresson

 

 

 

Vill du bli en av oss? Hyr in dig