null

Jennies

Att arbete med hälsa innebär även att ta ansvar för min egen hälsa som utförare.

Under hösten och våren 2023-2024 kommer jag av tidsskäl inte att kunna erbjuda några behandlingar. Jag är inne på mitt tredje och avslutande år som studerande. Jag hoppas att jag till våren har slutfört min kandidat utbildning "Ekoentreprenör för hållbar utveckling" och att jag kan ta examen i miljövetenskap.

 

 

 

 

 

 

 

Behandlingar

Andas ut från vardagen, sparka av dig skorna och njut av lugnet. Mina behandlingar ger dig energi samtidigt som de gör dig härligt avslappnad. 

Hudvårdskonsultation 500kr

ANSIKTE

Botanisk ansiktsbehandling 950kr

Facial treatment 990kr

Ansiktsmassage 550kr

Gentlemen´s facila treatment 800kr

Pure cell treatment 1495kr

HÄNDER OCH FÖTTER

Botanisk handmassage - manikyr 600kr

Botanisk fotmassage - pedikyr 600kr

KROPP OCH RYGGBEHANDLINGAR

Revitaliserande ryggbehandling 750kr

Back on track 990kr

Recovery treatment 990kr

Tider som avbokas senare än 24h innan behandlingstillfället debiteras med 50% av den inbokade behandlingens kostnad.

Är du gravid, har skador, är allergisk eller har någon sjukdom är det bra om du informerar mig om detta innan du kommer på behandlingen.

Vill du att jag kommer hem till dig eller att jag ska utföra en behandling utanför någon av mina lokaler tillkommer reseersättning och ev. restid, hör av dig så berättar jag mer.

Vid ansiktsbehandling ingår även ett samtal där pratar vi om hur du kan ta hand om din hud på ett långsiktigt och hållbart sätt, en längre hudvårdskonsultation kan även bokas separat. Som ekologisk hudvårdsterapeut ger jag behandlingar som ökar välbefinnandet och råd om hur du kan stötta din kropps största organ, huden. Genom att stärka och stödja olika processer i din kropp kan du må bättre, vilket avspeglar sig i din hud.

Varmt välkommen Jennie Aronsson