null

Jennies

Behandlingar

Andas ut från vardagen, sparka av dig skorna och njut av lugnet. Mina behandlingar ger dig energi samtidigt som de gör dig härligt avslappnad. 

Hudvårdskonsultation 500kr

ANSIKTE

Botanisk ansiktsbehandling 950kr

Facial treatment 990kr

Ansiktsmassage 550kr

Gentlemen´s facila treatment 800kr

Pure cell treatment 1495kr

HÄNDER OCH FÖTTER

Botanisk handmassage - manikyr 600kr

Botanisk fotmassage - pedikyr 600kr

KROPP OCH RYGGBEHANDLINGAR

Revitaliserande ryggbehandling 750kr

Deep tissue massage / Bindvävsmassage 990kr  just nu har jag tyvärr tvingats ta en paus i massagebehandlingarna då jag har fått ont i mina händer, har du presentkort som löper ut går det bra att använda detta till produkter i stället.

Back on track 990kr

Recovery treatment 990kr

SVENSK KLASSISK MASSAGE

just nu har jag tyvärr tvingats ta en paus i massagebehandlingarna då jag har fått ont i mina händer, har du presentkort som löper ut går det bra att använda detta till produkter i stället.

– djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Välj mellan 45 min 550kr – 60 min 700kr – 90 min 950kr

 

Tider som avbokas senare än 24h innan behandlingstillfället debiteras med 50% av den inbokade behandlingens kostnad.

Är du gravid, har skador, är allergisk eller har någon sjukdom är det bra om du informerar mig om detta innan du kommer på behandlingen.

Vill du att jag kommer hem till dig eller att jag ska utföra en behandling utanför någon av mina lokaler tillkommer reseersättning och ev. restid, hör av dig så berättar jag mer.

Vid ansiktsbehandling ingår även ett samtal där pratar vi om hur du kan ta hand om din hud på ett långsiktigt och hållbart sätt, en längre hudvårdskonsultation kan även bokas separat. Som ekologisk hudvårdsterapeut ger jag behandlingar som ökar välbefinnandet och råd om hur du kan stötta din kropps största organ, huden. Genom att stärka och stödja olika processer i din kropp kan du må bättre, vilket avspeglar sig i din hud.

Varmt välkommen Jennie Aronsson