null

Back on track

Uppiggande och energigivande helkroppsbehandling som ökar cirkulationen i kroppen. Du får en näringsrik inpackning, en renande kroppsskrubb samt en mjukgörande ansiktsvård.

En härligt helkroppsbehandling med uppiggande och energigivande effekt som ökar blod- och lymfcirkulationen. Du får en mjukgörande papayarubbing och en näringsrik kroppsinpackning med mjukgörande och fuktgivande lotion och balm och kroppen omsluts om med värme.
Fuktboost för ansiktet med papaya enzympeeling och fuktmask. Massage med närande olja och crème. Hårbottenmassage med scalpskrubb som tar bort torrhet och beläggning i hårbotten.

Behandlingen är utan dusch, produkterna sjunker in i huden och du kan med fördel låta dem verka över natten. Kom i kläder som är oömma,  mjuka och sköna att gå hem i efter behandlingen.

Produkter från Maria Åkerberg

  • Behandlingstid ca 90 min
  • Pris 990kr

Betalning sker via swish, kort eller kontant. Tider som avbokas senare än 24h innan behandlingstillfället debiteras med 50% av den inbokade behandlingens kostnad.

Är du gravid, har skador, är allergisk eller har någon sjukdom är det bra om du informerar mig om detta innan du kommer på behandlingen.

Varmt välkommen 
Jennie Aronsson