null

Botanisk ansiktsbehandling

Botanisk hudupplevelse, där doften och beröringen tar dig in i djup avslappning.

En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av läppar, ögon, dekolletage, hals och ansikte. Faceliftmassage en fast och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte tar vid när rengöringen är klar. Djupt avslappnad arbetar händer sig längre in i muskler, bindväv och hud med djupvävnadsmassage och tryck på dekolletage, hals, nacke och ansikte. Spänningar släpper, cirkulationen värmer huden, det känns på djupet.
Fjäderlätta strykningar på hals och ansikte. Strykningar som hjälper huden att renas, cirkulationen att lugnas, vätskan att tömmas. Ansiktsmask stryks ut, händer och armar masseras när masken verkar på huden. En skyddande produkt, med mineral makeup om så önskas, arbetas in. Huden är redo för resten av dagen.

Händer, oljor, örter och blomstervatten har arbetat sig igenom din hud, bindväv, muskler och spänningar.

Produkter som används:
Rasul, Grön/Gul Fransk Lera, vegetabiliska oljor, hydrolater, örter och eteriska oljor till rengöringen.
Massagen utförs med vårdande växtolja och eteriska oljor. Ansiktsmask blandas av Gul/Grön Fransk Lera, havremjölk, eteriska oljor, hydrolat och örter. Växtolja, hydrolat och mineral makeup är produkter som ofta avslutar vården av huden.

Produkter och råvaror från: Botany for All

  • Behandlingstid ca 60-90 min
  • Pris 950kr

Betalning sker via swish, kort eller kontant. Tider som avbokas senare än 24h innan behandlingstillfället debiteras med 50% av den inbokade behandlingens kostnad.
Är du gravid, har skador, är allergisk eller har någon sjukdom är det bra om du informerar mig om detta innan du kommer på behandlingen.

Varmt välkommen 
Jennie Aronsson