null

Kontakt

Jag är diplomerad Ekologisk Hudvårdsterapeut och Botanisk pedagogAroma pedagog, massageterapeut, NLP-coach och mycket mera. Ni hittar mig mestadels i Bengtsfors på Berglunds gränd 2 t och under sommaren kan ni ibland hitta mig på Ponténvägen 2 på Hovenäset.

Jag säljer utvalda produkter av finaste kvalité, med ingredienser som utgår från huden och är hållbara och snälla mot naturen. Produkterna kommer bla från Botany for AllMARIA ÅKERBERG, och INIKA Organic

Jag har behandlingsskade- & ansvarsförsäkring via Svenska Friskvårdsförbundet

Är du gravid, har skador, är allergisk eller har någon sjukdom behöver du informerar mig om detta innan du kommer på behandlingen.

Har du frågor kan du kontakta mig genom att fylla i nedanstående formulär.

Besöksadress: Berglunds gränd 2, 66630 Bengtsfors
Använd ingången som ligger upp mot Coop parkeringen

Post och fakturaadress: Olympiavägen 5, 66630 Bengtsfors

Telefon: 070-3077927
E-post: [email protected]
Facebook
Instagram

 

Hur jobbar vi för att förhindra smittspridning av Covid-19

Är du det minsta tveksam på om du är frisk stannar du hemma, du som är frisk är hjärtligt välkommen, tänk på att vara extra noga med att hålla avstånd och att tvätta dina händer.

Behandlingar

Vi är alltid noga med hygienen och ännu mer noggranna i dessa dagar. Alla behandlingar utförs med munskydd/visir.

Affären

För att underlätta för dig att handla säkert håller vi avstånd och skulle det bli för många inne samtidigt ber jag dig/er återkomma om en liten stund. Boka gärna tid med mig om du vill besöka butiken i lugn och ro. Vill du ha personlig rådgivning går detta bra att kontakta mig. Många av mina produkter hittar ni på min FacebookInstagram eller i min webshop www.jenniesmassage.se. Du kan även läsa mer om produkterna på www.mariaarkerberg.com eller www.botanyforall.se

Hör av dig om du vill ha en produktkatalog och beställningslista, jag hjälper till med leverans i närområdet och skickar även paket med posten mot portokostnad om så önskas.

Ta hand om varandra!