Fermentista series - utveckla dina kunskaper i fermentering!
Varje fredag under mars månad kommer Chloé Estandia att hålla en serie workshops med olika fermenterings teman och tekniker. Chloé är från Spanien och jobbar som Näringsfysiolog i företaget Back to the Roots, läs mer om Chloé på Facebook eller för henne på instagram.
Första fredagen är en introduktion då du får veta mer om fermentering och vad de följande tillfällena kommer att innehålla, bokar du en plats kostar det 400 kr bokar du för dig och en kompis kostar det 700 kr för båda.
Följande fredagar kan du välja mellan att boka en plats de fredagar du vill vara med 400 kr/tillfälle eller att boka resterande tillfällen i serien för 1400 kr.
Datum |
Tema |
Anmäl dig senast |
Pris |
3 mars |
Första kontakten med fermentering. |
28 februari |
1 plats 400 kr |
10 mars |
Lär dig om inläggningar och laktofermenterade grönsaker |
7 mars |
1 plats 400 kr |
17 mars |
Lär dig hur man gör läsk, kombucha och andra probiotiska drycker Learn how to make Sodas,Kombucha and other probiotic beverages |
14 mars |
1 plats 400 kr |
24 mars |
Lär dig hur man gör kefir, yoghurt och andra fermenterade mejeriprodukter |
21 mars |
1 plats 400 kr |
31 mars |
Lär dig hur man gör växtbaserad laktofermenterad ost |
28 mars |
1 plats 400 kr |
- Boka din plats i webbshoppen.
- Välj mellan olika betalningsalternativ, vill du betala med swish eller klarna klickar du i alternativet betala i butiken.
- Shipping Method välj hämtning i butiken.
Vad ingår, ingredienser och kompendium
Att ta med, meddelas inför varje workshop
Språket, Chloé pratar engelska och spanska, jag hjälper till med översättning om det skulle behövas.
Vill du boka din plats eller fråga något? skicka ett mail till info@jenniesmassage.se
Plats. Berglunds gränd 2, Bengtsfors
Tid. 17.30 - 19.30