null

Deep tissue massage / Bindvävsmassage

Just nu har jag tyvärr tvingats ta en paus i massagebehandlingarna då jag har fått ont i mina händer, har du presentkort som löper ut går det bra att använda detta till produkter i stället.

En djup bindvävsmassage där målet är att lösgöra, mjuka upp och arbeta igenom huden och bindväven i djupa, kraftfulla grepp. Bindväven får bättre cirkulation, minskar vätskeansamlingar, celluliter får sig en match, huden blir fastare, muskler blir avslappnade, kroppen känns lättare och slaggprodukter sköljs ur kroppen via utsöndringssystemen. Det är viktigt att dricka vatten efter denna behandling, det hjälper kroppens arbete.

Behandlingen är djup och kan kännas ordentligt. Behandlingen börjar med en uppmjukning av muskler och bindväv efter uppmjukningen följer massage av bindväv och hud. Ryggen axlar, nacke upp och ned, fram och tillbaka. Baksida bens insida, utsida, ovansida och upp mot höften. Sedan framsida bens insida, utsida, ovansida och upp mot höften. Därefter armmassage, nacke och ansiktets muskler.

Produkter och råvaror från: Botany for All och/eller Maria Åkerberg 

Behandlingstid: ca 90 min
Pris: 990kr

Betalning sker via swish, kort eller kontant. Tider som avbokas senare än 24h innan behandlingstillfället debiteras med 50% av den inbokade behandlingens kostnad.
Är du gravid, har skador, är allergisk eller har någon sjukdom är det bra om du informerar mig om detta innan du kommer på behandlingen.

Varmt välkommen 
Jennie Aronsson