null

Lip Care Colour

199.00kr
(0) Write a Review

Product Description

En Lip Care Colour stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Mineralbaserade pigment ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som vegetabiliska oljor och vax vårdar och skyddar dina läppar.


Lovely Pink, ljusrosa läppstift i en kall, matt nyans med mycket pigment. Perfekt när du vill ha en mättad färg med kompakt täckgrad.

Plumberry, rosalila läppstift i en kall, skir nyans med skimmer. Perfekt om man vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift.

Red, klarrött läppstift i en varm, transparent nyans med vacker lyster. Perfekt om man vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift.

Classic Red, rött läppstift i en kall nyans med mycket pigment. Perfekt om du vill ha en mättad färg med kompakt täckgrad.

Rock’n’Red, rött läppstift i en varm nyans med mycket pigment. Perfekt om du vill ha en mättad färg med kompakt täckgrad.

Happiness, korallfärgat läppstift i en varm nyans med gyllene skimmer. Perfekt när du vill ha mättad färg med kompakt täckningsgrad.

Joyful, rosa läppstift i en kall nyans med gyllene skimmer. Perfekt för en solig sommarmakeup. Perfekt när du vill ha mättad färg med kompakt täckningsgrad.

Serenity, rosabeige läppstift i en mild, neutral nyans. Perfekt när du vill ha mättad färg med kompakt täckningsgrad.

Passion, hallonrött läppstift i en kall nyans med mycket pigment. Perfekt när du vill ha en mättad färg med kompakt täckgrad.

Merlot, rödbrunt läppstift i en varm nyans med mycket pigment. Perfekt när du vill ha en mättad färg med kompakt täckgrad.

Spirit, beigefärgat läppstift i en varm, skir nyans. Perfekt om man vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift.

Champagne, ljust korallrosa läppstift i en kall, skir nyans. Perfekt om man vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift.

Sheer Pink, rosa läppstift i en kall, skir nyans. Perfekt om man vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift.

Just Nude, beige läppstift i en neutral och skir färg med matt yta. Perfekt om man vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift.

Summertime, rosa läppstift i en kall, skir nyans med skimmer. Perfekt om man vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift.

Fabulous, hallonrött/ceriserosa läppstift i en klar, kall nyans med mycket pigment. Perfekt när du vill ha en mättad färg med kompakt täckgrad.

Angel, rosalila läppstift, i en neutral nyans, utan skimmer, kompakt täckningsgrad.


Skruvhylsan innehåller 4,5 mlANVÄNDNING

För maximalt hållbar färg, grunda genom att måla hela läpparna med Lip Liner och applicera sedan Lip Care Colour ovanpå.

Har du torra läppar? Applicera vårt cerat, Lip Care, för extra vård och skydd före applicering av Lip Care Colour. För ännu mer lyster, applicera Lip Gloss ovanpå Lip Care Colour

Customers Also Viewed

Se mer

Compact Foundation

MARIA ÅKERBERG

219.00kr - 299.00kr

Compact Foundation Honey har en ljus, varm nyans. Den är lite mer täckande än Foundation, vilket gör…

Face Protection

MARIA ÅKERBERG

299.00kr - 449.00kr

Face Protection med eterisk olja av Lavendel och extrakt av Kamomill är en mild och mjukgörande loti…