null

Kesevante

75.00kr - 80.00kr
(0) Write a Review

Product Description

Vår Kesevante är gjord av råsilke och har använts i Turkiska bad som en del av Hamamkulturen. Kesevanten är utformad för att användas efter noggrann tvätt av huden. I Turkiet används Kesen för att ta bort döda hudceller, öka cirkulationen, rena hudens porer, göra huden mjuk och elastisk, förebygga orenheter, förebygga och hjälpa vid celluliter och minska på spänningar i kroppen genom den ökade cirkulationen.


Användning:

– Innan du börjar använda din börjar du med att tvätta Kesevanten i hett vatten och mycket olivtvål, skölj ur vanten ordentligt. Häng upp och torka tills användning.

– Ta en varm dusch eller varmt bad och tvätta dig noggrant med Aleppo olivtvål, Moroccan Black Soap eller varför inte en underbart doftande Dalittvål.

OBS! Inte med syntetiska/petrokemiska tvålar, duscholjor eller annat. Skölj av huden noga med varmt vatten. Huden ska kännas varm och mjuk efter rengöringen.

– Blöt Kesevanten i varmt vatten. Den förändrar sig lite och blir grövre i strukturen.

– Massera nu med Kesevanten från fötter upp över kroppen till huvudet med djupa kraftfulla cirkulerande drag. Var en stundpå varje område och arbeta noga igenom.

OBS! Använd inte någon tvål, olja, kräm eller liknanden på Kesevanten. Se till att huden verkligen är utan någon produkt innan Kesepeelingen.

– Tvätta ur Kesevanten med olivtvål, skölj noga och häng upp på tork. Den kan tvättas i 40 grader. Inget sköljmedel och ingen torktumling.


Bra att veta:

– BodyKese glove är en personlig vante och skall inte delas med andra.

– Peela med vanten en gång i veckan och då gärna i kombination med Black Soap.

– Vid celluliter, vätskeansamlingar och cirkulationsbesvär så kan Kesevanten användas flera gånger i veckan på utsatt område med lättare strykningar och inte så lång massage. Använd gärna en produkt, kroppsolja, med eteriska oljor efter behandling för djupare effekt.