null

Deo Roll-On

149.00kr
(0) Write a Review

Product Description

Deo Roll-On Beautiful där eteriska oljor av Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma ger en frisk doft, en effektiv och friskt doftande, flytande deodorant i roll-on-förpackning. Dess innehåll hjälper vid odör och är samtidigt snällt mot din hud. Deodoranten är fri från aluminiumklorid och triklosan.

Deo Roll-On Essential där eteriska oljor av Grapefrukt och Lagerblad ger en frisk doft, en effektiv och friskt doftande, flytande deodorant i roll-on-förpackning. Dess innehåll hjälper vid odör och är samtidigt snällt mot din hud. Deodoranten är fri från aluminiumklorid och triklosan.


Deo Roll-On Sweet Breeze där vaniljextrakt och eteriska oljor av Grapefrukt och Pepparmynta ger en söt och frisk doft, en effektiv och friskt doftande, flytande deodorant i roll-on-förpackning. Dess innehåll hjälper vid odör och är samtidigt snällt mot din hud. Deodoranten är fri från aluminiumklorid och triklosan.


Alla Roll-On deo innehåller den aktiva ingrediensen Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate är ett mjölksyrasalt med bakteriedödande egenskaper som förhindrar doft vid svettning.

Självkonserverande system.


ANVÄNDNING

Applicera direkt på nytvättad och torr hud, en gång om dagen eller vid behov. Deodoranten absorberas snabbt av huden utan att lämna en klibbig känsla.

För optimal användning rekommenderar vi att du använder Deo Roll-On dagtid och Cold Pressed Jojoba Oil under natten. Applicera Deo Roll-On på nytvättad hud på morgonen. På kvällen sköljer du av deodoranten och applicerar istället oljan, för att mjukgöra huden och tillföra bakteriedödande effekt.