null

Prickly Pear Oil

499.00kr
(0) Write a Review
UPC:
7340020118464

Product Description

Prickly Pear Oil är en exklusiv och uppstramande universalolja som kan användas till både ansikte, kropp, naglar och hår. Den utvinns genom mekanisk kallpressning av små frön från Kaktusfikon.

Oljan är rik på polyfenoler, steroler, E-vitamin, K-vitamin, zink, antioxidanter och linolsyra. Detta näringsrika innehåll har en lugnande, återuppbyggande och regenererande effekt på huden. Det hjälper även att strama upp, mjukgöra och binda fukt i huden.

Prickly Pear Oil passar alla hudtyper då den är mild och lugnande men den är även speciellt bra för mogen hud eftersom den hjälper att släta ut fina linjer och ge en jämnare hudstruktur.

Oljan består av små molekyler och absorberas enkelt av huden. De essentiella fettsyrorna hjälper även att minska stora porer och skydda huden.

Prickly Pear Oil ska användas som ett komplement till våra Royal Facial Oils, några gånger i veckan eller en gång om dagen (beroende på vad huden behöver).

Flaskan har en hygienisk droppinsats.

Produkten är naturligt självkonserverande.


ANVÄNDNING

Applicera Prickly Pear Oil på rengjord hud och följ upp med en återfuktande creme ur vårt sortiment. Du kan även blanda i några droppar av oljan i din fuktcreme innan applicering för att ge huden en extra boost av vitaminer och fettsyror.

Oljan kan även appliceras på de känsliga partierna runt ögat och den fungerar dessutom utmärkt som nagel- och nagelbandsolja.

Du kan även använda oljan för att mjukgöra torrt hår. Massera in en droppe i fuktigt hår från längderna och uppåt. Du kan även använda den som en inpackning under natten. Fördela då ett par droppar i hela håret, packa in håret i en handduk och låt vara kvar över natten.


INGREDIENTS: Opuntia Ficus-Indica (Prickly Pear) Seed Oil.

Customers Also Viewed

Se mer

Face Mask Trio

MARIA ÅKERBERG

199.00kr

Face Mask Trio innehåller tre ansiktsmasker som kan användas på alla hudtyper. Face Mask Clearing ha…

Sale
Hand Cream Duo

MARIA ÅKERBERG

Nu! 199.00kr
ord. 358.00kr

Hand Cream Duo innehåller nyheterna Hand Cream Energy och Hand Cream Sweet Breeze som vårdar och åte…

Sweet Breeze Duo

MARIA ÅKERBERG

299.00kr

Sweet Breeze Duo består av våra populära Hair & Body Shampoo Sweet Breeze och Hair Conditioner S…

Sale
More For You

MARIA ÅKERBERG

Nu! 699.00kr
ord. 948.00kr

More For You innehåller två av svenska folkets favoritprodukter: Face Lotion More och Night Cream Mo…