Jennies hudvård, hälsa och massage

Kurser, event och workshops

Naturlig hudvård, hållbar både för dig och naturen

Nedan hittar du planerade kurser och workshops i lokalen på Berglunds gränd 2.

Vill ni hellre komma som ett sällskap, hör av er så hittar vi ett ämne som ni vill lära er mer om, en tid och ett datum som passar er.

,

DIY - Gör din egen hudvård

Aktuella datum:

 • 24/10
 • 20/11 ( 4 platser kvar)
 • 5/12

start kl 15:00, ca 1,5 timmar.

En härlig stund då du får göra en läkande bivaxsalva, ett face balm och en bivaxlotion. Du får bekanta dig med olika råvaror som bivax, kallpressade växtoljor och de eteriska oljor vi använder oss av under stunden. Vi delar kunskap genom praktik och teori, genom utbyte av erfarenheter och tips. Du går hem med ny kunskap, recept, en läkande bivaxsalva, ett fantastiskt face balm och den skönaste bivaxlotion din hud upplevt.

Pris: 530 kr
Anmälan krävs, max 6 deltagare/tillfälle
Anmäl dig så här: Kolla först kolla om det finns platser kvar genom att skicka ett meddelande via instagram, sms, e-post, messenger ... swisha 530 kr till 1234308052 (skriv ditt/era namn, ”DIY-gör din egen hudvård” och det datum du önskar anmäla dig till i meddelandet)

Lilla hudvårdskursen

Tre tillfällen för dig som vill smaka på hudkunskap för livet.

 1. Huden, naturlig hudvård och hudvårdsrutiner.
 2. Smaka och smörja. Vårda din hud, skinfood från köket utifrån och in.
 3. Hudhantverk från växtrikets skafferi, vi doftar, kokar, rör häller upp och tar med hem.

Vi träffas tre lördagar 9/10, 6/11 och 4/12

Kl. 15-17:30
Kostnad 1500kr/person
Anmälan krävs, max 6 deltagare/kurs
Anmäl dig så här: Kolla först kolla om det finns platser kvar genom att skicka ett meddelande via instagram, sms, e-post, messenger ... swisha sedan 500kr till 1234308052 resterande 1000kr betalas på plats (skriv ditt/era namn, ”Lilla hudvårdskursen” i meddelandet

Maria Åkerberg

Hudvårdsstund med fokus på hud och produkter från Maria Åkerberg.

Aktuella datum:

 • 29/9 (fullbokad)
 • 23/10 (fullbokad)
 • 21/11

start kl 15:00, ca 1,5 timmar.

En stund där du ger din hud lite extra omtanke!
Vi pratar hud, hudvårdsrutiner, olika produkters egenskaper och innehåll, ekologisk hudvårds positiva effekter och vad huden behöver.
Tillsammans provar vi en grundläggande hudvårdsrutin och pratar om huden, provar rengöring, peeling, mask och vård. Vi avslutar med en lätt makeup.

Pris: 200 kr
Anmälan krävs, max 6 deltagare/tillfälle
Anmäl dig så här: Kolla först kolla om det finns platser kvar genom att skicka ett meddelande via instagram, sms, e-post, messenger ... swisha 200 kr till 1234308052 (skriv ditt/era namn, hudvårdsstund och det datum du önskar anmäla dig till i meddelandet)

Varmt välkommen!

Läs mer om Maria Åkerbergs filosofi, Deepskin Organics®!

Naturliga mineraler och rena, naturliga ingredienser från växtriket, använder bara ingredienser som bygger upp huden och håret utan att störa den naturliga processen i vare sig kroppen eller naturen. Djupverkande produkter som enbart innehåller naturliga mineraler och rena ingredienser från växtriket.

Naturlig hudvård!

Aktuella datum:

 • 25/9
 • 10/10
 • 7/11

start kl 15:00, ca 1,5 timmar.

Nyfiken på växtoljor, hydrolater, växtsmör, örter, eteriska oljor, rasul- grön- och gul lera och mineralmakeup? Under kvällen kommer du att få lära dig mer om botanisk hudvård och hudvårdsutiner. Du kommer att få bekanta dig med produkter från Botany For All, tillsammans testar vi rengöring, vård och skydd.

Rena växtoljor är effektiva och skonsamma mot huden, vårdar och gör rent på djupet, tar inte bort hudens naturliga skydd eller fukten. Miljövänliga, prisvärda, dryga, hållbara och helt underbara!

Pris: 200 kr

Anmälan krävs, max 6 deltagare/tillfälle

Anmäl dig så här: Kolla först kolla om det finns platser kvar genom att skicka ett meddelande via instagram, sms, e-post, messenger ... swisha 200 kr till 1234308052 (skriv ditt/era namn, "Naturlig hudvård" och det datum du önskar anmäla dig till i meddelandet)