Jennies hudvård, hälsa och massage

Covid-19

Hur hanterar vi beslutet om skärpta lokala allmänna råd för covid-19 i Västra Götalands län.

Är du det minsta tveksam på om du är frisk stannar du hemma, du som är frisk är hjärtligt välkommen, tänk på att vara extra noga med att hålla avstånd och att tvätta dina händer.

Yoga

Yogaklasserna är redan nu anpassade för att kunna hålla ett säkert avstånd till varandra. Tänk på att inte komma för tidigt och att lämna ditt yogapass på ett säkert sätt. Handsprit finns utanför ingången och vi vill att du tvättar dina händer innan du går in i yogasalen. Har du egen yoga matta ta med den och placera den ovan på den yoga matta som redan finns utlagd ppå golvet. Vi kommer inte att bjuda på te före eller efter passet och ta gärna med dig egen vattenflaska. Har du frågor angående ditt deltagande, kontakta Anna-Lisa.

Behandlingar

Vi är alltid noga med hygienen och ännu mer noggranna i dessa dagar. Alla behandlingar utförs med visir och munskydd.

Affären

För att underlätta för dig att handla säkert håller vi avstånd och skulle det bli för många inne samtidigt ber jag dig/er återkomma om en liten stund. Boka gärna tid med mig om du vill besöka butiken i lugn och ro. Vill du ha personlig rådgivning går detta bra att kontakta mig. Många av mina produkter hittar ni på min Facebook, Instagram eller i min webshop www.jenniesmassage.se. Du kan även läsa mer om produkterna på www.mariaarkerberg.com eller www.botanyforall.se

Hör av dig om du vill ha en produktkatalog och beställningslista, jag hjälper till med leverans i närområdet och skickar även paket med posten mot portokostnad om så önskas.

Ta hand om varandra!