Jennies hudvård, hälsa och massage

Hydrolat - Apelsinblom

Latin: Citrus aurantium flores / aqua

Familj: Rutaceae / Vinruteväxter

Ursprung: Italien

Utvunnet från:

Apelsinblommor varsamt vattendestillerade.

Apelsinblomshydrolaten doftar nästan precis som Neroli, den eteriska oljan, citrusaktig, frisk lite söt doft med mycket fruktigt grönt i.


BESKRIVNING

Vår kunskap och erfarenhet:

Apelsinblomshydrolaten doftar nästan precis som Neroli, den eteriska oljan, citrusaktig, frisk lite söt doft med mycket fruktigt grönt i. Har i mångt och mycket liknande egenskaper som rosen. Fin till känslig och lite allergisk hud, röd och hettande hud. Den är mycket bra till fet, oren, finnig hud och acne. Verkar renande och sammandragande på oljig, fet hud med pormaskar. Passar allt och alla, många människor med helt olika hudtyper och behov köper hydrolaten regelbundet för att de älskar doften och uppskattar den vårdande effekten. Vi använder den gärna till kunden som aldrig provat hydrolat förut. Apelsinblom, Ros och Cypress har visat sig vara så kallat säkra dofter som nästan alla gillar.

Hydrolaten har en upplyftande effekt på sinnet och hjärnan, man blir helt enkelt lugn men upplyft av denna doft. Några droppar eterisk olja av Rosmarin och Petitgrain i hydrolaten, typ 4 av varje, och du har ett riktigt härligt och bra koncentrationsspray. Spraya runt dig när du behöver piggas upp och få lite fokus och syre.

Köp
  • 99,00 kr
100 % SSL-säkrad