Jennies hudvård, hälsa och massage

Hand & Foot Care Set

Hand & Foot Care Set innehåller Hand Cream Beautiful och Foot Cream som mjukgör och återfuktar torra händer och fötter.

Produkter som ingår:
Hand Cream Beautiful 100 ml
Foot Cream 100 ml

Produkterna levereras i en presentask.

Hand Cream Beautiful är en mjukgörande och skyddande handcreme med naturligt solfilter, C-vitamin och eteriska oljor av Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma. De gör din hud mjuk och väldoftande. Titandioxiden utgör ett naturligt solfilter medan C-vitaminet bidrar till att förebygga pigmentfläckar.

Foot Cream håller dina fötter mjuka och motverkar förhårdnader vid regelbunden användning. Den absorberas snabbt utan att kladda. Eukalyptus och Pepparmyntsolja verkar kylande och lindrande vid ömhet och småsår. Vid massage är de värmande.

149 SEK (Värde 318 SEK)

Erbjudandet gäller 26 november - 31 december.

Produkterna är naturligt självkonserverande.


ANVÄNDNING

Applicera Hand Cream Beautiful åtminstone två gånger om dagen, för bästa resultat. För maximal effekt, applicera generöst med creme på kvällen, ta på bomullsvantar och låt verka över natten.

Fila fötterna med en sandpappersfil (en stålfil gör att du får ytterligare förhårdnader). Massera in Foot Cream från tårna och upp mot knät, för att stimulera blodcirkulationen. För maximal effekt, ta på rikligt med Foot Cream, sätt på bomullstrumpor och låt verka över natten.


Fullständig önskelista 2021

https://issuu.com/mariaakerberg/docs/folder_julerbjudanden_2021?fr=sY2Y1YzIxNTEyMzk&fbclid=IwAR2k2j6ovE6rEktR1LjDVTy8rVn526PSJ3VYAONpRsWon-G1PV7YXcQSAyM

Köp
  • 149,00 kr har kostat 318,00 kr
100 % SSL-säkrad