Jennies hudvård, hälsa och massage

Eye Care Set

Eye Care Set innehåller Eye Cream och Eye Balm som återfuktar och mjukgör huden runt ögat. De hjälper även att minska fina linjer och torra partier. Produkterna används i kombination för att ge huden ordentligt med fukt, fettsyror, näring och vitaminer. De är milda och passar alla hudtyper, både dag och natt.

Produkter som ingår:
Eye Cream 15 ml
Eye Balm 10 ml

Produkterna levereras i en presentask.

Eye Cream är en fuktgivande creme för den känsliga huden runt ögat. Den innehåller Nyponfröolja, Sheasmör, kallpressad Jojobaolja, olika örtsalter och C-vitamin som höjer fukthalten i huden, vilket ger ett utslätande resultat. Eye Cream verkar även nyskapande och hjälper till att ljusa upp mörka partier. Det kan bidra till att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade.

Eye Balm är en lugnande och utslätande balm för den känsliga huden runt ögat. Den har en rik sammansättning av av Nyponfröolja, Gurkörtsolja, Jojobaolja, Squalane och Peptider som ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften. Eteriska oljor av Morotsfröolja, Olibanumolja och Neroliolja hjälper även till att strama upp huden och öka dess elasticitet.

299 SEK (Värde 448 SEK)

Erbjudandet gäller 25 oktober - 31 december.

Produkterna är naturligt självkonserverande.


ANVÄNDNING

Efter rengöring, applicera Eye Cream varsamt från yttre ögonvrån, under och runt hela ögat. Dra eller slit inte i huden och använd inte mer än vad som absorberas direkt. Applicera sedan Eye Balm ovanpå Eye Cream. Ta en liten mängd och värm mellan fingrarna. Klappa in den sparsamt på den hårda delen runt ögat.

Använd Eye Cream och Eye Balm morgon och/eller kväll.


Fullständig önskelista 2021

https://issuu.com/mariaakerberg/docs/folder_julerbjudanden_2021?fr=sY2Y1YzIxNTEyMzk&fbclid=IwAR2k2j6ovE6rEktR1LjDVTy8rVn526PSJ3VYAONpRsWon-G1PV7YXcQSAyM

Köp
  • 299,00 kr har kostat 448,00 kr
100 % SSL-säkrad