Jennies hudvård, hälsa och massage

Växtolja - Aprikoskärnolja

Aprikoskärnolja Prunus armeniaca (Ersätter Mandelolja)

Utvunnet från: Nöten/kärnan.

Ursprung: EU

Färg: Ljust gul.

Doft: Mild doft, nästan inte förnimbar.


Vår kunskap och erfarenhet om oljan:

Vårt val att byta mandelolja mot aprikoskärnolja grundar sig i att mandeln i sig är vattenkrävande, cirka 4 liter vatten per mogen mandel, vi väljer att byta p.g.a. miljö- och djuraspekten.


Aprikoskärnolja har vi använt lika länge som mandelolja och den är lika bra och vårdande som mandeloljan. En fin halvfet och stabil olja utan någon direkt doft. Vill du ha sammetslen hud som känns mättad och mjuk så ska du prova aprikoskärnoljan. Helt fantastisk till hud som är torr, har klåda, som känns stram och trång efter tvätt. Kan, som alla vegetabiliska oljor, användas av alla åldrar och till alla behov.


VÄXTOLJOR

Exklusiva och vårdande växtoljor att använda i din dagliga hudvård. Rena, kallpressade, naturliga och noga utvalda av oss som har använt och arbetat med dessa i många år.

Vår kunskap och erfarenhet om oljorna sitter i våra händer genom tusen behandlingar på elever och kunder och i vår egen hud efter mångårig lustfylld användning.

Droppa gärna i en droppe eterisk olja som passar huden i lite växtolja för att få fin doft och effekt. Fungerar både till ansikte och kropp.

Köp
  • från 51,00 kr
100 % SSL-säkrad